Descargar AudioLibro Economia en Colors de Xavier Sala I Martin

Descargar AudioLibro Economia en Colors de Xavier Sala I Martin año 2015

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Economia en Colors
 • Autor del audiolibroXavier Sala I Martin
 • Fecha de publicación: 26/2/2015
 • EditorialROSA DELS VENTS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónEconomía
 • ISBN: 9788415961970
 • Valoración del audiolibro: 4.68 de un máximo de 5
 • Votos: 689
 • Autor(a) de la reseña: Beneranda Espinoza
 • Valorado con una puntuación de 4.64 de un máximo de 5
 • Fecha: 14/7/2018
 • Duración: 3 horas con 45 minutos (148 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 15/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - MPEG4 - Apple Lossless - WMA - FLAC - MP3 (compresión XZ - IMG - CBR - ZIP - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 28 páginas
 • Duración del resumen (audio): 22 minutos (14 MB)
 • Servidores habilitados: Hotfile - Uploaded - Google Drive - Dropbox - MEGA - Depositfiles - KATCR - 4Shared - MyUpload - Mediafire
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: De la manera més desenfrenada, divertida i fresca, Sala i Martin ens ofereix una explicació magistral d'economia, per posar-la a l'abast de tothom, aplicar-la a les situacions quotidianes i, en definitiva, per mostrar-la com mai s'havia vist abans: en colors. Divertida, pròxima, entenedora, diferent... Així és l'economia quan en parla un comunicador carismàtic, algú que fa que l'economia deixi de ser gris plom i s'ompli de colors. Xavier Sala i Martin demostra que l'economia enganxa, que no és llunyana i abstracta i que és present en la nostra vida quotidiana. La monumental crisi dels darrers anys ens ha fet veure a tots plegats que, ens agradi més o ens agradi menys, l'economia juga un paper molt important a les nostres vides. Des que ens llevem fins que anem a dormir, la nostra existència està afectada per fenòmens econòmics que, massa sovint, s'escapen a la nostra comprensió: comprem el cafè amb llet per esmorzar, portem els nens a l'escola, anem a treballar a canvi d'un salari, paguem els impostos, rebem serveis públics, patim les conseqüències de les retallades, ens quedem a l'atur per raons que no entenem, anem al supermercat i comprem, decidim si anem caminant cap a la feina o bé agafem la moto, el cotxe o el transport públic, hem de triar entre un...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Economía

Otros audiolibros del autor Xavier Sala I Martin

Otros audiolibros en el idioma Catalán