Descargar AudioLibro I ara que? de Jordi Angusto

Descargar AudioLibro I ara que? de Jordi Angusto año 2015

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: I ara que?
 • Autor del audiolibroJordi Angusto
 • Fecha de publicación: 21/6/2015
 • EditorialGREGAL
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónEconomía
 • ISBN: 9788494079481
 • Valoración del audiolibro: 4.94 de un máximo de 5
 • Votos: 538
 • Autor(a) de la reseña: Ilario Ojeda
 • Valorado con una puntuación de 4.46 de un máximo de 5
 • Fecha: 26/8/2018
 • Duración: 2 horas con 14 minutos (91 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 29/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - WAV - MP3 - OPUS - MPEG4 - MOD - WMA (compresión RAR - ZIP - TBZ - CPIO)
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Duración del resumen (audio): 15 minutos (10.5 MB)
 • Servidores habilitados: FileServe - SpiderOak - Uploaded - BitShare - FreakShare - ExtraTorrent
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: El declivi d’Occident va lligat a la concentració de riquesa en poques mans; aquest ha estat l’origen de la crisi actual i serà també el de la propera si es continuen mantenint les actuals polítiques neoliberals. La crisi actual afecta els dos àmbits principals de l’economia: el de la producció de béns i serveis i el de la seva distribució entre els diferents agents econòmics. Pel que fa a la producció, els països més productius, o amb un tipus de canvi artificialment baix, han acabat imposant la seva major competitivitat mitjanÇant uns superàvits comercials que han originat uns deutes externs colossals als països amb dèficit. Quant a la distribució, una creixent concentració de riquesa en poques mans ha anat inflant bombolles financeres i immobiliàries aquí i allí, l’esclat de les quals ha provocat un posterior decreixement generalitzat i un increment desmesurat de les xifres d’atur i de pobresa. La solució és créixer, però ¿es pot fer si el creixement sostingut i el manteniment dels actuals nivells de producció i consum són físicament impossibles? Què exhaurirem abans, l’hoste social o el planetari? De no establir-se uns intercanvis equilibrats amb el planeta, i entre els països i els seus habitants, l’espècie humana s’aboca a un procés de destrucció. La Catalunya estat és una opció de sortida si es produeix en una nova Europa solidària i justa com la somniada quan érem fora de la Unió Europea i de l’euro.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Option 2

Option 3

Option 4

Option 5

Categorías: Catalán, GREGAL, Jordi Angusto, Economía, 2015
Votar:

Otros audiolibros del autor Jordi Angusto

Otros audiolibros del año 2015

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Economía